2022 Húsvét

Húsvéti rendelést április 8-ig tudtok leadni személyesen, telefonon (06204175698), vagy messenger üzenetben. A rendeléseket április 15-16-án tudjátok átvenni.

Babka

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is készítünk babkát. A csokis pekándiós akkora sláger volt, hogy idén is megtartjuk és mellé készítünk egy sós verziót is. A húsvéti sonka mellé medvehagymás, parmezános, diós babkánk garantáltan jó választás lesz.

A babkák 500 grammosak és 3000 Ft-ba kerülnek.

  • Csokoládés pekándiós
  • Medvehagyma pestós, diós, parmezános

Torták

Egy húsvéti családi összejövetel alkalmával a vendégeket el lehet kápráztatni egy csodás Jardin tortával. Idén kétféle tortával készülünk

Répatorta

Nincsen húsvét répatorta nélkül. Idén répatortánkat sárgabarackkal és Philadelphia sajtos krémmel dobtuk fel. Külseje pedig letisztult de tavaszi hangulatú lett. 8 szeletes torta ára 10000 ft.

Diós vaníliás torta

A húsvétra gondolva mindig egy kicsit a háziasabb, hazaibb ízek jutnak az eszünkbe. Talán azért is, mert a húsvétot minden nemzet a saját hagyományai szerint ünnepli. Ezért a répatorta mellé egy magyaros ízvilágú tortát szerettünk volna választani, így született meg a diós, vaníliás tortánk, ami nagyon hasonlít az Eszterházy tortához, de mégsem az.

8 szeletes torta ára 10000 ft.

Tartok

Húsvétra kétfajta családi méretű tartot ajánlunk.

Eper-bazsalikom 6 szelet 6000Ft

Fekete erdő 6 szelet 6000 Ft