2023 Karácsony

Csokoládé-kávé-Shanky’s torta
Egy igazi karácsonyi luxus torta a nagyobbaknak. A csokoládé és kávé harmóniáját egy ír whiskey likőrrel egészítjük ki. Kakaós lapokon kávé praliné, kávés-Shankys szirup, kávé krém, Shankyses karamellizált csoki krém és étcsokoládé mousse. A karácsonyi vacsora méltó megkoronázása ez a csodás torta.
Csokoládé-vanília-karamell-mogyoró torta
A gyerekes családok számára készült ez a mindenki kedvence torta. Karamellizált tejcsoki krémmel, vanília krémmel, mogyorós ropogóssal és narancsos étcsoki mousse-szal.
12 szeletes fatörzs 19500 Ft, 8 szeletes torta 13500 Ft.

Gesztenye-mandarin-kakaó fatörzs
Egy igazi mindenki kedvence torta. Kakaós lapon kakaóbab törtetes ropogós, rengeteg gesztenye mousse, egy kis mandarin kompóttal feldobva, mandarinos csokikrémmel kiegészítve. Ez az a torta, amit mindenki imádni fog. 12 szeletes fatörzs 19500 Ft, 8 szeletes torta 13500 Ft.
Mákmeggy-vanília fatörzs: klasszikus karácsonyi hangulatú fatörzs torta. Belül egy mákos piskóta tekercset rejt benne meggyraguval és vanília krémmel. Persze nem hagyományos hanem egy pihe-puha japán piskótával készült. A piskótatekercs körül vanília mousse, az alján pedig egy citrusos-mákos vajas lap található. A debreceni díszek sem maradhatnak el, mákos sablé formájában. 12 szeletes fatörzs 19500 Ft, 8 szeletes torta 13500 Ft.
Citrom és banánkenyér Klasszikus karácsonyi gyümölcskenyerek most nagyon szép letisztult, modern formában készülnek. Citromkenyér: citromos piskóta, citrus lekvár, pirított mandulával gazdagított roppanós fehércsoki bevonat. Banánkenyér: banános piskóta, karamellizált banánlekvár, pekándiós roppanós karamellizált csoki burkolat. 7500 Ft
Aprósütemény válogatás
Ha meglepnél valakit egy doboz Jardin kényeztetéssel. Isler, háromcsokis keksz, mogyorós, karamellás kekszecske, mogyorós, mazsolás csoki 16 db összesen 6500 Ft
Diós és mákos bejgli
Rumba áztatott mazsolával feldobott diós bejgli, házi kandírozott citrusos mákos bejgli. 1 rúd 500 g, 3500 Ft