Desszertek

Pisztácia-mangó-passió

Egy igazán friss desszert, savakkal, egzotikus ízekkel. Lágy pisztácia krém, mangó mousse, ropogós pisztácia alj és pisztácia piskóta. A desszertet pedig egy passió hab koronázza meg, amitől olyan egyedi a kinézete.
Csokoládé-mogyoró-gianduja desszert

A gyerekek kedvencének terveztük, de azóta kiderült sok felnőtt is ezt választja legszívesebben. Sacher piskóta alapon mogyorós ropogós réteg, gianduja (vagyis mogyorós csoki) mousse. Ropogós mogyorós csoki bevonattal és tejcsokis krémmel a tetején.
Körte-kávé-pekándió

A kávé, körte, karamellizált csoki és pekándió csodás találkozása. Körte kompót, kávés karamellizált csoki mousse, pekándiós ropogós. Letisztult, modertn díszítéssel.
Csokoládé-passió tart

Pierre Hermé klasszikus íz kombinációja a tejcsokoládé passió. Tejcsokiból a Cacao Barry Alunga a kedvencünk, lágy, selymes, de mégsem túl édes csokoládé. Ebből a csokiból készül egy krémes csokoládé ganache, amivel megtöltjük a kakaós ropogós tésztakosarat. A tetejére passió curd kerül, Díszíteni pedig mini macaronokkal és robbanó cukorkával szoktuk, talán ezért is olyan nagy kedvenc.
Yuzu-füstös csoki-mogyoróvaj

Japán ízvilág, francia technikák, letisztult ázsiai megjelenés. Yuzus krém, füstölt teával ízesített csoki mousse, mogyoróvajas ropogós és piskóta. Számomra ez a tökéletes ízkombináció.
Citrom tart

Klasszikus citrom tart, jó savanyú citrom krémmel, melyet az édes tojáshab ellensúlyoz. Ez a francia klasszikus olyan finom, hogy nem érdemes változtatni rajta.
Málna-sajttorta-Ruby

Sajttorta modern változatban. Málna velő, sajttorta mousse, zabkekszes ropogós keksz, ruby csoki bevonó liofilizált málnákkal. Ehhez a desszerthez nem használunk búzalisztet.
Tiramichoux

Égetett tészta gömb, amit főzött kávé krémmel és kávés pralinéval töltünk, erre kerül egy csokis ropogós réteg, a tetejét pedig mascarpone habbal díszítjük.

Paris-Brest

Hagyományos módon készült francia klasszikus. Égetett tészta ropogós tetővel sütve, gazdag mogyorós krémmel töltve.

Macaronok

Macaronjainkat aktuális évszaknak, ünnepnek, kedvünknek megfelelően készítjük és töltjük be.Opera

A klasszikus francia desszertet kávés-csokis verzióban készítjük egy kicsit könnyítve az eredeti krémeken. Nagyon kávés, komoly desszert, ami állagában mégis könnyed.
A hagyományos verzió mellett pisztáciás matchás változatban is kapható, amely mind ízében, mind kinézetében nagyon intenzív.