
Egy igazán friss desszert, savakkal, egzotikus ízekkel. Lágy pisztácia krém, mangó mousse, ropogós pisztácia alj és pisztácia piskóta. A desszertet pedig egy passió hab koronázza meg, amitől olyan egyedi a kinézete.

A gyerekek kedvencének terveztük, de azóta kiderült sok felnőtt is ezt választja legszívesebben. Sacher piskóta alapon mogyorós ropogós réteg, gianduja (vagyis mogyorós csoki) mousse. Ropogós mogyorós csoki bevonattal és tejcsokis krémmel a tetején.

A kávé, körte, karamellizált csoki és pekándió csodás találkozása. Körte kompót, kávés karamellizált csoki mousse, pekándiós ropogós. Letisztult, modertn díszítéssel.

Pierre Hermé klasszikus íz kombinációja a tejcsokoládé passió. Tejcsokiból a Cacao Barry Alunga a kedvencünk, lágy, selymes, de mégsem túl édes csokoládé. Ebből a csokiból készül egy krémes csokoládé ganache, amivel megtöltjük a kakaós ropogós tésztakosarat. A tetejére passió curd kerül, Díszíteni pedig mini macaronokkal és robbanó cukorkával szoktuk, talán ezért is olyan nagy kedvenc.

Japán ízvilág, francia technikák, letisztult ázsiai megjelenés. Yuzus krém, füstölt teával ízesített csoki mousse, mogyoróvajas ropogós és piskóta. Számomra ez a tökéletes ízkombináció.

Klasszikus citrom tart, jó savanyú citrom krémmel, melyet az édes tojáshab ellensúlyoz. Ez a francia klasszikus olyan finom, hogy nem érdemes változtatni rajta.

Sajttorta modern változatban. Málna velő, sajttorta mousse, zabkekszes ropogós keksz, ruby csoki bevonó liofilizált málnákkal. Ehhez a desszerthez nem használunk búzalisztet.

Égetett tészta gömb, amit főzött kávé krémmel és kávés pralinéval töltünk, erre kerül egy csokis ropogós réteg, a tetejét pedig mascarpone habbal díszítjük.

Hagyományos módon készült francia klasszikus. Égetett tészta ropogós tetővel sütve, gazdag mogyorós krémmel töltve.
Nem hiányozhat kínálatunkból az eclair sem. Mindig aktuális ötleteink alapján töltjük be. Nagy kedvencünk a pisztáciás málnás, a ribizlis-diós és a kávés csokis.

Macaronjainkat aktuális évszaknak, ünnepnek, kedvünknek megfelelően készítjük és töltjük be.
Opera
A klasszikus francia desszertet kávés-csokis verzióban készítjük egy kicsit könnyítve az eredeti krémeken. Nagyon kávés, komoly desszert, ami állagában mégis könnyed.
A hagyományos verzió mellett pisztáciás matchás változatban is kapható, amely mind ízében, mind kinézetében nagyon intenzív.